Concappt

Concappt

de app makers

Concappt

Apps zijn hip. Met mobiele applicaties voor Apple iOS (iPhone en iPad) en Android laat u zien dat uw bedrijf of organisatie met zijn tijd meegaat. Daarnaast zijn apps ook praktisch. U kunt ze inzetten om zeer gericht met uw doelgroep te communiceren. Maar pas op! Deze voordelen gelden alleen voor apps die goed ontworpen zijn.

Concappt maakt apps voor Android en Apple iOS die nauw aansluiten bij de verwachtingen van uw publiek. Ze zijn eenvoudig in het gebruik en gaan handig om met de mogelijkheden of juist beperkingen van het betreffende mobiele toestel. Daarnaast zorgen wij voor een aantrekkelijke visuele vormgeving.

Behalve apps voor Android en Apple iOS maken we desgewenst ook andere soorten mobiele applicaties zoals Google Glass apps en Facebook apps, maar in de meeste gevallen raden we aan om u te beperken tot iPhone, iPad en Android-apparatuur, omdat u daarmee al het grootste deel van de markt bereikt. Eén van onze mobiele applicaties waar we bijzonder trots op zijn, is de gemeente app. Hiermee kan de burger eenvoudig meldingen doorgeven aan de gemeente, bijvoorbeeld over kapotte straatverlichting. Omgekeerd kan de gemeente belangrijke berichten, zoals luchtalarm en Amber-alerts, snel verspreiden onder alle gebruikers van de app. Dit gebeurt met push-notificaties.

De gemeente app werkt nauw samen met een online CMS (Content Management System) waardoor het voor gemeentes erg makkelijk is de inhoud van de app zelf te beheren. Waardoor de burgers altijd actuele informatie kunnen raadplegen. Ook biedt de gemeente app informatie die minder snel varieert maar die voor de gebruiker toch relevant is, zoals de afvalkalender.

concappt de app programmeurs

Concappt B.V.

Anemoonstraat 15a

4255JD Nieuwendijk (N.B.)


info@concappt.eu


+31 (0) 183 750 519